Produsele se livreaza in bucuresti si in judetele din tara prin curier.
Pretul transportului este 21 lei. Pentru km suplimentari se taxeaza separat per km.
Pentru comenzi mai mari de 500lei, transportul este gratuit.

Polinskishoes.ro expediaza comenzile prin curier rapid : FAN COURIER  (www.fancourier.ro)

Costuri livrare (Cont Client) : 
– pentru comenzi care nu depasesc valoarea de 500 lei, pretul livrarii va fi sincronizat cu preturile FanCourier.
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

*Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 7lei (TVA inlcus) pentru livrarea Sambata
Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului Polinskishoes.ro daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Listele localitatilor fara kilometri suplimentari: 
– Puteti vizualiza aici lista localitatilor – Fan Courier

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul FAN COURIER cel mai apropiat pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul ecoairdynamics.ro si se va regasi pe factura emisa catre client.

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.