Livrare GRATUITĂ la comenzi mai mari de 500 lei
  • 0
Livrare GRATUITĂ la comenzi mai mari de 500 lei
  • 0

Despre noi

In anul 2011, Paul Ion a infiintat atelierul Polinski, din dorinta si pasiunea de a crea incaltaminte pentru barbati de calitate cu stil si personalitate, incaltaminte ce nu reusea sa o gaseasca aici in Romania.

Polinski se defineste prin eleganta, extravaganta, originalitate si bun gust. Iscusinta noastra si dorinta de nou ne face sa creem in fiecare an modele noi in pas cu moda. Plecam de la premisa ca “fiecare om este unic” si este de datoria noastra sa iti oferim opțiuni care se potrivesc personalitatii si nevoilor tale.

O pereche de pantofi pot juca un rol important in a face o buna impresie asupra altor persoane fie in afaceri sau in privat. Din acest motiv, intregul proces de realizare manuala a fiecarei perechi de incaltaminte ne recomanda pentru eleganta, stilul si confortul tau.

Si pentru ca detaliile conteaza, devotamentul nostru de a oferi cea mai buna colectie de stiluri exclusive ne conduce la atenta alegere a fiecarui material pe care il folosim, la culori incantatoare si texturi inovative.

Brandul Polinski, de acum și în Pitești! Încălțăminte din piele naturală și modele exclusiviste, în Trivale Mall

Brandul Polinski, de acum și în Pitești! Încălțăminte din piele naturală și modele exclusiviste, în Trivale Mall. Pe 1 decembrie, brandul Polinski a deschis primul magazin în Argeș. Producătorul de încățăminte din piele naturală vă așteaptă în Trivale Mall din Pitești cu modele speciale, la o calitate premium.

Și pentru ca dumneavoastră să vă simțiți perfect cu încălțămintea dorită, Polinski vă răsfață și cu modele la comandă!
”Pentru noi, rețeta succesului se definește prin îmbinarea pielii de calitate cu experiența și mai ales cu pasiunea! Iar atunci când clienții revin în magazin cu zâmbetul pe buze pentru a cumpăra un nou model, atunci cu siguranță te poți considera de succes și mulțumit de ceea ce realizezi. Vă asteptăm și în cel mai nou magazin al nostru, cel din Pitești, Trivale Mall”, ne-a declarat Andreea Liliana Ion, manager Polinski.

Adresă: Pitești, Bulevardul Victoriei, nr. 12, Trivale Mall, etaj 1
Program: Luni – Duminică: 09.00 – 21.00